Maloprodaja

 

 

Maloprodaja je važan dio poslovanja poduzeća Gracin usluge d.o.o. Prva maloprodajna trgovina otvorena je 1996. godine i stalnim povećanjem broja trgovina, maloprodajna djelatnost preuzima primat od veleprodaje i postaje naša osnovna djelatnost.
Maloprodaje pod imenom trgovine Panda, uspijevaju stvoriti imidž vaše trgovine iz susjedstva, kvartovske trgovine koja pristupačnim cijenama i kvalitetnom uslugom može zadovoljiti potrebe za kupnjom robe koju trebate u Vašem domaćinstvu ili uredu.
Naše trgovine Panda mirišu po svježem kruhu i pecivu, mliječna vitrina sa svježim mlijekom i mliječnim proizvodima i vitrina sa salamama i suhomesnatim delikatesama raskošno su napunjene, uvijek svježe voće i povrće prati sezonsku ponudu, dobra ponuda prehrambenih artikala i širok asortiman sredstava za čišćenje i osobnu higijenu, zajedno sa ponudom raznih pića, duhanskih prerađevina, dnevne štampe i ostalih sitnih potrepština, garancija su da bez sjedanja u auto, u vlastitom kvartu možete biti kvalitetno i ljubazno posluženi.


Ako trebate ideju što brzo i ukusno spremiti za ručak, čime kvalitetno i povoljno očistiti kupaonicu, što ponijeti kao poklon u goste ili samo trebate kruh, mlijeko i s nekim razmijeniti dobro raspoloženje, sve to možete dolaskom u trgovine Panda.
Ako želite počastiti Vaše prijatelje, kolege na poslu ili goste koji su upravo stigli, nazovite Vaše trgovine Panda iz susjedstva i naši trgovci pripremit će Vam pladanj sa suhomesnatim i drugim delikatesama, koje možete uz razna pića i kolače brzo i povoljno servirati.

 


U svojim prostorima trgovine Panda često organiziraju promocije raznih proizvoda koje uz prigodne akcijske cijene i degustacije upoznaju kupca sa svim novostima na tržištu.
Povremene nagradne igre i prigodni pokloni za vjerne kupce česta su ugodna iznenađenja koja možete doživjeti dolaskom u trgovine Panda.
Neposredni i iskreni kontakt kupaca i naših trgovaca, izražavanje kupčevih potreba i želja, dobronamjernih sugestija, osnovni su put za nastavak dugogodišnje uspješne suradnje i garancija nastavka uspješnog poslovanja.

Popis trgovina Panda:

1. Savica Šanci 117 - centrala

2. Koranska 1B

3. Prilaz Gjure Deželića 83

4. Lastovska 2A

5. Klaićeva 38

6. Savica Šanci 131

7. Ogrizovićeva 33

8. Nova cesta 117

9. Albinijeva 6

10. Koturaška 53

11. Zvečajska 11

12. Paromlinska 70

13. Zinke Kunc 3A

14. Svetice 15

15. I Pile 21

16. Trg Stjepana Konzula 2

 


Designed by Mega info d.o.o.