Maloprodaja

Maloprodaja je važan dio poslovanja poduzeća Gracin usluge d.o.o. Prva maloprodajna trgovina otvorena je 1996. godine i stalnim povećanjem broja trgovina, maloprodajna djelatnost preuzima primat od veleprodaje i postaje naša osnovna djelatnost.

Maloprodaje pod imenom trgovine Panda, uspijevaju stvoriti imidž vaše trgovine iz susjedstva, kvartovske trgovine koja pristupačnim cijenama i kvalitetnom uslugom može zadovoljiti potrebe za kupnjom robe koju trebate u Vašem domaćinstvu ili uredu.

Naše trgovine Panda mirišu po svježem kruhu i pecivu, mliječna vitrina sa svježim mlijekom i mliječnim proizvodima i vitrina sa salamama i suhomesnatim delikatesama raskošno su napunjene, uvijek svježe voće i povrće prati sezonsku ponudu, dobra ponuda prehrambenih artikala i širok asortiman sredstava za čišćenje i osobnu higijenu, zajedno sa ponudom raznih pića, duhanskih prerađevina, dnevne štampe i ostalih sitnih potrepština, garancija su da bez sjedanja u auto, u vlastitom kvartu možete biti kvalitetno i ljubazno posluženi.

Ako i niste u mogućnosti svratiti do samih trgovina ili Vam je jednostavno lakše naručiti dostavom željene artikle, i to je moguće. Suradnjom s tvrtkom GLOVO omogućili smo Vam da preko njihove aplikacije, na praktički cijelom području Zagreba , pregledate i naručite vrlo veliki dio našeg asortimana koji bi trebao stići na Vaš kućni prag za 30 minuta nakon potvrđene narudžbe.

Popis trgovina Panda:

1. Savica Šanci 117 - centrala

2. Koranska 1B

3. Prilaz Gjure Deželića 83

4. Lastovska 2A

5. Klaićeva 38

6. Savica Šanci 131

7. Ogrizovićeva 33

8. Nova cesta 117

9. Albinijeva 6

10. Zvečajska 11

11. Paromlinska 70

12. Zinke Kunc 3A

13. Svetice 15

14. I Pile 21

15. Trg Stjepana Konzula 2