O nama

Poduzeće GRACIN USLUGE d.o.o. osnovano je 13.10.1993. godine sa osnovnom djelatnošću veleprodaje robe široke potrošnje.

Veleprodajni centar nalazi se na lokaciji Savica Šanci 117 u Zagrebu i raspolaže sa 500m2 skladišnog prostora, 60m2 kancelarijskog i 20m2 komore za duboko hlađenje.

1996. godine otvorena je naša prva maloprodajna trgovina, da bi se danas mogli pohvaliti sa 14 maloprodajnih jedinica u gradu Zagrebu. Pod nazivom trgovine Panda poslujemo kao trgovine iz susjedstva koje pokrivaju potrebe i želje pojedinih kvartova.

U poduzeću je preko 80 stalno zaposlenih djelatnika koji su naši dugogodišnji članovi i garancija, da smo u mogućnosti savladati svaki posao.

Od našeg postojanja nismo nikada bili u blokadi niti imali ikakav spor sa našim dobavljačima i kupcima. Naša želja je da na temeljima povjerenja i međusobnog uvažavanja, korektnim poslovanjem, nastavimo suradnju s postojećim i stvaramo nove poslovne partnere, te se na taj način pozicioniramo na domaćem tržištu.

Ako ste zainteresirani za poslovnu suradnju, pozivamo Vas da nam se javite ili da dođete u naše prostorije, gdje Vas očekuje sposobna ekipa mladih ljudi spremna ugovoriti u obostranom interesu kvalitetnu poslovnu suradnju.

Sa štovanjem,


direktor Boris Gracin